OS Országos Sajtószolgálat
2021. március 2. kedd
Ismertető


2018. szeptember 19., szerda 14:00

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) - A kormány Sargentini-kampánya félrevezető, és felveti a tiltott pártfinanszírozás gyanúját

    A Liberálisok politikusa azt is bejelentette, hogy kikérik a kormány "kimutatásait", amelyek alapján Orbán Viktor azt állította: "a modern antiszemitizmus európai központja éppen Brüsszelben, a brüsszeli politikában található". Sermer Ádám szerint a Fidesz-kormány politikája egyre szélsőségesebbé vált az elmúlt időszakban, és termékeny táptalajt nyújt a gyűlölködéshez. A Liberálisok elnökhelyettese emlékeztetett rá, hogy a kormány történeti intézetének vezetője a minap úgy nyilatkozott: a zsidótörvények nem jogfosztást, csak jogkorlátozást jelentettek. De azt is elfogadhatatlannak nevezte az ellenzéki politikus, hogy Szakály Sándor korábban idegenrendészeti eljárásnak minősítette a zsidók deportálását. "A kormány fő történésze lényegében holokauszttagadást követett el" – vélekedett. A Liberálisok politikusa szerint a Fidesznek inkább saját háza táján kellene rendet tennie, mielőtt antiszemitizmussal vádolja meg Európát.

Sermer Ádám sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/323136498435053/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.