OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 17. szerda
Ismertető


2018. szeptember 19., szerda 18:07

A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) -

    Most először különleges gipszmaszkokat is festhettek a gyerekek. Közkívánatra ismét ellátogatott hozzánk Balogh Zsolt és családja. Cigányzene- és táncbemutatójuk ezúttal is nagy sikert aratott kicsik és nagyok körében egyaránt. Rutinunknak és a felhívásunkra jelentkező új, rátermett önkénteseknek köszönhetően a zárónapon a zuhogó eső ellenére is sikerült minden eltervezett programot megvalósítanunk. A gyerekek az A épület lépcsőházában felállított standjainknál egyedi motívumokkal díszített medálokat gravírozhattak, ukulelén zenélhettek. Közösségi terünkben ezalatt az Életrevaló Közhasznú Egyesület munkatársa, Preszl Éva vezetésével, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület Saferinternet Programja keretében fejlesztett társasjáték segítségével sajátíthatták el a biztonságos internethasználat alapjait. Programjaink állandó főszakácsának, Sándor Krisztának köszönhetően (akit közösségi munkájáért korábban a 10kerkult is kitüntetett) a zivatarok dacára sem kellett lemondanunk a vasárnapi bográcsebédről, ami után meglepetéstortával ünnepeltük meg közösen, hogy már 5 éve jelen vagyunk a Hős utcában.
    
     Kiadó: Kontúr Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.