OS Országos Sajtószolgálat
2023. március 24. péntek
Ismertető


2018. szeptember 19., szerda 18:08

A Kontúr Közhasznú Egyesület közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OS) -

    Köszönet illeti minden partnerünket és támogatónkat, kiemelten azt a sok magánszemélyt, akik #nemaradjonel kampányunk keretében jelentős összeggel járultak hozzá a tábor sikeréhez, továbbá a Törökőri Református Gyülekezetet, hogy a főzéshez szükséges eszközöket kölcsönözték nekünk, a NekedTerem csapatát, amiért kedvezményesen biztosították számunkra a paprikás krumpli alapanyagait és a Lefi Cukrászdát, hogy bátran kezeskedett a torta kiszállításáért. Egyesületünk minden régi és újonnan csatlakozó tagjának, illetve helyi önkénteseinek is köszönettel tartozunk a kitartó munkáért! Öröm számunkra, hogy a sajtó képviselői is hírt adtak rendezvényünkről. Mi továbbra is mindent megteszünk annak érdekében, hogy láttassuk a Hős utca vidám, nevetéssel, szeretettel, kreatív energiákkal teli oldalát.

Kontakt:
Eseményünkkel kapcsolatosan Urbanovszky Zsuzsannától, a Kontúr Egyesület elnökétől a + 36 30 660 2760-as telefonszámon és a konturegyesulet@gmail.com e-mailcímen tud érdeklődni.

Támogassa Ön is a Kontúr Közhasznú Egyesületet!
Bankszámlaszám: 16200216-17071460
További információ:
http://konturegyesulet.weebly.com/
https://www.facebook.com/KonturEgyesulet/

     Kiadó: Kontúr Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.