OS Országos Sajtószolgálat
2019. június 24. hétfő
Ismertető


2018. szeptember 20., csütörtök 15:22

A Párbeszéd közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 20., csütörtök (OS) - A Párbeszéd támogatja és segíti korrupció ellenes akciókat.

    A Párbeszéd szerint egyetlen politikus és egyetlen oligarcha sem fordíthatja a saját céljára a közösség pénzét. Éppen ezért a párt támogatja a "Szüntessük meg a csalást és az uniós forrásokkal való visszaélést!" elnevezésű, az Európai Bizottság által nyilvántartásba vett polgári kezdeményezést, illetve Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő által kezdeményezett, az Európai Ügyészséghez való csatlakozásról szóló aláírásgyűjtést is.

Az Európai Ügyészség feladata, hogy megakadályozza az uniós pénzek ellopását és felderítse a korrupció gyanús ügyleteket - a magyar kormány éppen ezért nem csatlakozott eddig a szervezethez. A Párbeszéd szerint az aláírásgyűjtés egy lehetőség, hogy kikényszerítsük azt, hogy az Orbán-kormánynak is el kell számolnia minden egyes uniós forinttal.

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.