OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2018. szeptember 24., hétfő 16:34

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 24., hétfő (OS) - A kötvényesek újabb nemzetbiztonsági vizsgálatát szorgalmazza a Jobbik

    Haladéktalanul fel kell függeszteni és meg kell ismételni a nemzetbiztonsági átvilágításokat azon személyek esetében, akik a Fidesz piszkos letelepedési kötvényei útján jutottak tartózkodási- és letelepedési engedélyekhez Magyarországon. Lassan már nincs hét, nincs nap, hogy ne derüljön ki egy-egy kötvényt vásárló Fidesz-migránsról, hogy a jelenléte és tevékenysége biztonsági kockázatot jelent Magyarországnak. Sőt, megállapítható, hogy nemcsak Magyarország, hanem egész Európára nézve is potenciális veszélyt jelentenek. A Fidesz nem hogy nem tudja garantálni az ország biztonságát, de egyenesen aláássa azt. A Rogán Antal nevével fémjelzett kötvénybiznisz hiteltelenné teszi az ország bevándorlásellenes politikáját, megkérdőjelezi a szövetségi rendszeren belüli magyar megbízhatóságot, aláássa a hazai titkosszolgálatok és más hatóságok hitelességét a nemzetközi partnerszolgálatok előtt.
A Jobbik a múlt héten hazaárulás alapos gyanúja miatt feljelentést tett a letelepedési kötvények ügyében ismeretlen tettesek ellen. A nemzetbiztonsági bizottság következő ülésén pedig soron kívüli tájékoztatást kérek az elhárítástól és hírszerzéstől a magyar kötvényes papírokkal rendelkező, Finnországban eljárás alá vont orosz vállalkozó, valamint a szintén orosz hírszerzési főnök családtagjainak letelepedési kötvényszerzéséről.

Mirkóczki Ádám, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.