OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. szeptember 25., kedd 17:00

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. szeptember 25., kedd (OS) - A Fidesz beismerése: valóban ellopják az uniós pénzeket

    Orbán Viktor szerint a Sargentini-jelentés hazugságokat állít a korrupcióról, most azonban sajtóhírek szerint, egy kormányzati jelentés elismeri, hogy a Fidesz lenyúlja az uniós pénzeket. A megbundázott, az "alkotmányos költség" megfizetéséért elnyert pályázatokból elege lett az uniónak, és úgy tűnik, hogy Orbán hazugságait már a sajátjai sem tudják védeni.

Mivel egy olyan kormányzati jelentésről van szó, amely elismeri, hogy rendszerszintű problémák vannak a pályázati rendszerrel, ami miatt 500 milliárd forintot kell hazánknak visszafizetnie, ezért minél előbb nyilvánosságra kell hozni.
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.