OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. szeptember 30., vasárnap 16:19

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 30., vasárnap (OS) - Az LMP azon dolgozik, hogy az önkormányzatiság valóban a helyi közösségi érdekérvényesítésről szóljon -

    Mikor Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője elsőként karolta fel a hatvaniak életét megkeserítő elviselhetetlen ipari bűz kérdését, a helyiekkel együttműködésben végül eredményt értek el. Ma környezetkárosítás miatt folyik ügyészségi nyomozás az ügyben.

Mikor Turcsán Szabolcs, az LMP országos elnökségi tagja online petíciót indított a RedBull Air Race belvárosi megrendezése ellen, a fővárosi vezetés elkezdett a jövőre nézve visszakozni a verseny megszervezését illetően. Az LMP képviselői és politikusai az ilyen ügyekért dolgoznak, hogy munkánkkal a valódi népképviseletet biztosítsuk és felvállaljuk a konkrét helyi ügyek képviseletét. Meggyőződésünk ugyanis, hogy a jövő a helyi közösségeké.


LMP Sajtó
     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.