OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. szeptember 30., vasárnap 21:30

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. szeptember 30., vasárnap (OS) - Gratulálunk Németh Angélának!

    A Liberálisok gratulálnak Németh Angélának a XV. kerületi polgármester-választáson elért győzelméhez és sok sikert kívánnak neki az előtte álló munkához! A Magyar Liberális Párt által is támogatott Németh győzelme bebizonyította, hogy az egységes ellenzék képes a választók többségének a bizalmát elnyerni. A győzelem megmutatta, hogy bár a Fidesz támogatottsága a legnagyobb, az emberek többsége elégedetlen kormánypártokkal és az általuk képviselt, illiberális politikával, ez az eredmény pedig megalapozhatja a 2019-es önkormányzati választás ellenzéki győzelmét is a XV. kerületben.

Ez a győzelem nem jöhetett volna létre az ellenzéki pártok aktív kampánya és támogatása nélkül. De az is kulcsfontosságú volt, hogy az LMP és a Jobbik se indítson külön jelölteket, ahogy azt az országgyűlési választásokon tette országszerte. Ha az ellenzéki pártok meg tudnának egymással állapodni arról, hogy 2019-ben minden körzetben csak egyetlen jelölt induljon az önkormányzati választásokon, közös erővel véget vethetnénk a fideszes többségnek.

A Liberálisok részéről a párt aktivistái mellett a kampányban Vékás Sándor és Matlák Gábor helyi önkormányzati képviselők, Bősz Anett országgyűlési képviselő, Sermer Ádám elnökhelyettes és Szabadai Viktor budapesti választmányi elnök is részt vett.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.