OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. október 2., kedd 14:17

A Magyar Autóklub közleménye
    Budapest, 2018. október 2., kedd (OS) - Felhívás

    Hazánk közútjain az utóbbi időben egyre nagyobb számban fordulnak elő súlyos közlekedési balesetek, és sajnálatosan megnövekedett a halálos következménnyel járó balesetek száma is.

A baleseti okok sokrétűek, de azok mindig a figyelmetlenség és a szabálytalan közlekedés következményei.  A rendőrség a kritikus helyzet miatt fokozott és célirányos ellenőrzéssel törekszik a közlekedési rendet fenntartani.

A közlekedés biztonságáért azonban a közlekedésben résztvevők, és elsődlegesen a gépjárművezetők felelősek.  A Magyar Autóklub ezért, a megérkezés biztonságáért felhívással fordul a mobilizáció összes résztvevője felé, és felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy a saját és valamennyi közlekedő biztonsága érdekében, a KRESZ szabályait betartva, az út- és látási viszonyoknak megfelelően, még nagyobb körültekintéssel közlekedjenek.

MAGYAR AUTÓKLUB  -  A MEGÉRKEZÉS BIZTONSÁGÁÉRT

Dr. Hatala József
Elnök
     Kiadó: Magyar Autóklub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.