OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2018. október 2., kedd 15:52

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetségének közleménye
    Budapest, 2018. október 2., kedd (OS) - A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége (MEGOSZ) idei nagyrendezvényét e hét végén Egerváron, Vas- és Zala megye határán tartja.

    Mottója: “AKI FÁT ÜLTET, A JÖVŐRE GONDOL!", mellyel a faültetés fontosságára kívánja felhívni a figyelmet. A rendezvény kiemelt eseménye egy magánerdős fasor elültetése lesz, melyben a helyi általános iskolás gyerekek segítenek az erdész szakembereknek. Ezt követően a gyermekek erdővel kapcsolatos játékos programokon vesznek részt, hasznos ajándékok kíséretében. A délutáni szakmai konferencia keretében a résztvevők  előadásokat hallgathatnak meg a Vidékfejlesztési Program erdészeti jogcímeinek helyzetéről, az informatika alkalmazási lehetőségeiről magánerdő gazdálkodásban, az erdőtűz megelőzésének alapvető kérdéseiről, továbbá bepillantást nyerhetnek az Őrség magánerdő gazdálkodásába. A STIHL és a Valkon 2007 Kft. erdészeti gépbemutatót tart.
A családias hangulatú szakmai napra várják az erdőt, szerető szakembereket és honfitársainkat. A Szövetség honlapján (www.megosz.org) megtalálható a rendezvény részletes programja és a regisztrációval kapcsolatos tudnivalók.


     Kiadó: Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.