OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. október 3., szerda 14:24

A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének (VGYKE) közleménye
    Budapest, 2018. október 3., szerda (OS) - ELINDULT A LÁTÁSSÉRÜLT MASSZÁZS ROADSHOW

    A Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületénél 14 gyógy- és nyirokmasszőr dolgozik. Munkájukat Budapesten 5 helyszínen végzik: a Zuglói, Terézvárosi Csobánka téri és a Vörösvári úti Szakrendelőkben, valamint az Uzsoki utcai Kórházban.
Fodor Ágnes VGYKE elnöke: Profi gyógy- és nyirokmasszőreink munkáját és elhivatottságát szeretnénk jobban megismertetni a társadalommal. Ehhez meg kell ismerni őket és egyesületünket, ezért kampányt indítottunk. A Hatoscsatornán látható volt rövid reklámfilmünk a Terézvárosi Szakrendelőben dolgozó masszőrünkkel. Roadshow Csapatunk is kitelepült ide: megszólítottuk az embereket, beszélgettünk velük: felvilágosító jelleggel figyelemfelkeltő módon, tabuk nélkül.
A VGYKE szemléletformáló tevékenységének fontos része az érzékenyítő program, ezek nagy részét óvodákban és iskolában végezzük. Azonban az egész társadalomnak szüksége lenne erre a típusú látásmódra.
A közvélemény odafigyelésére van szükség, elfogadóbb társadalmi környezetre. Így válhatnak a látássérültek a társadalom egyenrangú tagjaivá. Így kaphatnak esélyt, hogy tanuljanak, munkához jussanak, így nyerhetik el a társadalom megbecsülését.

Látássérült gyógymasszőreinkkel a Koordinációs Irodán keresztül lehet felvenni a kapcsolatot. Ők kezelik a hívásokkal kapcsolatosan teendőket a +36-70-773-39-88 telefonszámon.
További információ: http://www.vgyke.com/gyogy-es-nyirokmasszazs/

Forduljon hozzánk bizalommal!
VGYKE
Sajtóiroda

     Kiadó: Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete (VGYKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.