OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. október 5., péntek 18:52

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. október 5., péntek (OS) - Brüsszel és a baloldal adókat akar emelni – Reagálás Szanyi Tibor (MSZP) nyilatkozatára

    Brüsszel és a baloldal meg akarja emelni a személyi jövedelemadót és meg akarja szüntetni a gyerekek után járó családi adókedvezményt. Ez a valódi céljuk, ezért akarják korlátozni a tagállamok szuverén adópolitikáját. A baloldal mint mindig, most is a brüsszeli törekvésekhez asszisztál. Brüsszel ugyanis minden területen - már az adópolitikában is - több hatalmat akar magának. Mindez veszélybe sodorná az eddigi adócsökkentéseinket, az EU-ban legalacsonyabb magyar személyi jövedelemadót és a társasági adót, a családi adókedvezményt. A Fidesz-KDNP az adócsökkentés politikáját folytatja, csökkentjük a munkát és a jövedelmet terhelő adókat, hogy több pénz maradjon a vállalkozásoknál, a munkavállalóknál, és a gyermekes családoknál.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.