OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. október 6., szombat 16:01

A Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete közleménye
    Budapest, 2018. október 6., szombat (OS) - Megvannak az ország legjobb kamionsofőrjei. Közel 500 versenyző közül az október 6-án rendezett döntőben végül az 50 éves Kormos Csaba Tibor bizonyult hazánk legjobbjának és vehette át a "Best Truck Driver Hungary" cím mellett az 1.000.000 Ft-os elismerést.

        Idén hatodik alkalommal rendezte meg a NiT Hungary az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottságával közösen az "5 tengelyen – biztos kézzel" vezetéstechnikai és közlekedésbiztonsági versenyt. Október 6-án a zsámbéki drivingcampen a mezőny tíz legjobbja mérhette össze a tudását a gyakorlópályán.
     Az eseményt Tóth Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium közlekedésért felelős helyettes államtitkára, nyitotta meg.
     A díjakat a helyezetteknek Berzai Zsolt, az ORFK Közlekedésrendészeti Főosztályának rendőr alezredese, a Balesetmegelőzési Osztály mb. vezetője, az ORFK - Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára adta át.
     Az idei évben is komplex feladatot és vezetéstechnikai és vészhelyzet-elhárítási gyakorlatsort hajtottak végre a versenyzők.
     A Magyar Autóklub részéről Milovukovics Györgyi főtitkár különdíjat ajánlott fel a legjobb elméleti tudással rendelkező versenyző részére. A Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa részéről pedig Dr. Hatala József különdíjat adott át a legfiatalabb döntőbe jutott versenyző részére.
     A verseny célja, hogy növeljék a közlekedés biztonságát, valamint, hogy hozzájáruljanak a szakma presztízsének növeléséhez a munkaerőhiánnyal küzdő piacon.

https://5tengelyen.hu/
     Kiadó: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.