2019. február 23. szombat

2018. október 6., szombat 20:42

A Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 6., szombat (OS) - Október 7. a Tisztes munka Világnapja!

A szakszervezeti közösségek ezen a napon hívják fel a közvélemény, a politikaformálók figyelmét arra, hogy a jelen, a jövő, a fejlődés alapja csak az lehet, hogy mindenki számára elérhető legyen a tisztes megélhetést biztosító tisztes munka. Radikális változtatásokra van szükség, hogy visszaszerezzük a dolgozó emberek megbecsülését! A legtöbb ember számára a tisztes munka hiánya egyenlő a szegénységgel. A szakszervezeteket ugyanazok a kedvezmények és támogatások illessék meg, mint az egyházakat!-
     Legyen minden magyar munkavállaló szakszervezeti tag! Az Állam által biztosított forrásból legyen biztosítva minden munkavállalóként regisztrált magyar ember szakszervezeti tagsága!
     Október 7. a Tisztes munka Világnapja!
A  szakszervezeti közösségek ezen a napon hívják fel a közvélemény, a politikaformálók figyelmét arra, hogy a jelen, a jövő, a fejlődés alapja csak az lehet, hogy mindenki számára elérhető legyen a tisztes megélhetést biztosító tisztes munka.

Kiadó: Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület