OS Országos Sajtószolgálat
2019. július 22. hétfő
Ismertető


2018. október 6., szombat 20:42

A Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 6., szombat (OS) - Október 7. a Tisztes munka Világnapja!

        A szakszervezeti közösségek ezen a napon hívják fel a közvélemény, a politikaformálók figyelmét arra, hogy a jelen, a jövő, a fejlődés alapja csak az lehet, hogy mindenki számára elérhető legyen a tisztes megélhetést biztosító tisztes munka. Radikális változtatásokra van szükség, hogy visszaszerezzük a dolgozó emberek megbecsülését! A legtöbb ember számára a tisztes munka hiánya egyenlő a szegénységgel. A szakszervezeteket ugyanazok a kedvezmények és támogatások illessék meg, mint az egyházakat!-
     Legyen minden magyar munkavállaló szakszervezeti tag! Az Állam által biztosított forrásból legyen biztosítva minden munkavállalóként regisztrált magyar ember szakszervezeti tagsága!
     Október 7. a Tisztes munka Világnapja!
A  szakszervezeti közösségek ezen a napon hívják fel a közvélemény, a politikaformálók figyelmét arra, hogy a jelen, a jövő, a fejlődés alapja csak az lehet, hogy mindenki számára elérhető legyen a tisztes megélhetést biztosító tisztes munka.
Radikális változtatásokra van szükség, hogy visszaszerezzük a dolgozó emberek megbecsülését!

     Kiadó: Munkát, Kenyeret, Tisztességes Béreket Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.