OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. október 10., szerda 10:57

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. október 10., szerda (OS) - Tarlós Istvánt, Budapest kiárusítóját indítja újra a Fidesz

    Tarlós István történelmi bűne, hogy a város vagyonának felélésével eljátszotta Budapest önállóságát. A fideszes főpolgármester minden vitás helyzetben az Orbán-kormány pártját fogta, ahelyett, hogy kiállt volna az itt élő emberekért. A Magyar Liberális Párt meggyőződése, hogy a fideszes főpolgármester helyett végre olyan vezetőre van szüksége a városnak, aki valóban a budapestiek érdekét képviseli. Tarlós félbehagyta a négyes metró építését, elkótyavetyélte a HÉV-et, háborús övezetté tette a Városligetet, asszisztált az iskolák egyházasításához és a kórházak államosításához. A kerékpáros és a tömegközlekedés fejlesztése helyett a végtelen dugók fővárosává tette Budapestet. Tarlós nem a budapestiek, hanem a Fidesz pártján áll. Ezt igazolja újraindulása is, hiszen az elmúlt ciklusban nem egyszer nyilatkozott arról, hogy többet már nem méretteti meg magát a főpolgármester-választáson. A Liberálisok szerint így vagy úgy, de Tarlósnak mennie kell. Nem bízhatjuk olyan emberre a várost, aki az Orbán-kormány bábjaként viselkedik!


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.