OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. október 10., szerda 15:32

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2018. október 10., szerda (OS) - A Magyar Adományozói Fórum (MAF) támogatja szakmailag az Auchan az Ifjúságért Alapítvány az Auchan Retail Magyarország 20 éves fennállása alkalmából, magyarországi civil szervezetek számára "Egészséges ifjúságért - A jövőt most írod" szlogennel hirdetett pályázatát. A nyertes szervezetek ötven százalékos önerő biztosítása mellett akár 3 millió forint támogatásban részesülhetnek.

    A pályázati felhívás célja, hogy az Auchan áruházak vonzáskörzetében, nehéz helyzetben élő 5-25 éves fiataloknak szóló projekteket támogasson az egészséges életmód témaköréhez kapcsolódóan, az egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás, sport, mozgás, és egyéb, az egészséges életmód népszerűsítését célzó tevékenységek révén.
Olyan politikai és vallási nézettől független, az 5-25 éves korosztály minden tagja számára elérhető, az ő igényeikre reflektáló, hosszabb távú, kifejezetten új indítású projekteket várnak, melyek partnerségben, közösen valósulnak meg valamelyik hazai Auchan áruházzal.
A most meghirdetett pályázaton nyertes projektenként maximálisan 10 ezer eurós támogatási összeg használható fel minimum 50% önrész megléte mellett.
A MAF menedzseli a teljes pályázati folyamatot, ennek részeként a pályázatok szakmai értékelését és javaslatot tesz a lehetséges nyertesekre.  
A pályázatokat 2018. október 26-ig lehet benyújtani a https://alapitvany.auchan.hu/palyazat oldalon.


     Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.