OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. október 10., szerda 18:26

A Bátor Tábor Alapítvány közleménye
    Budapest, 2018. október 10., szerda (OS) - Fájdalom és dicsőség. Különleges fotósorozat a Bátor Tábortól. Várakozás, izgalom, kétségek, izgatottság, félelem, koncentráció. Büszkeség, eufória, fájdalom, hála, megrendültség, boldogság, kimerültség. Hermann Ildi fotográfus kapta lencsevégre ezen érzelmeket a 33. Spar Budapest Maraton®-on. Alanyai a Bátor Tábor Alapítvány jótékony maratonistái, az Élménykülönítmény futói, akik vállalták, hogy a rajt előtt majd közvetlenül a táv teljesítése után modellt állnak neki.

    A képek is bizonyítják, hogy maratont futni hatalmas teljesítmény, melyet kitartó munka és rengeteg áldozat előz meg. Hajnali ébredések, hogy a nyári forróság ne akadályozza az edzést, lemondások sora, a drága idő feláldozása a hosszú futásokra, holtpontok, sérülések, újrakezdések. Majd a nagy napon a 42 km-es táv megannyit követel a testtől és a lélektől is.
A fotókon csupa olyan amatőr sportoló szerepel, akik a maratoni táv teljesítése mellett azt is vállalták, hogy daganatos és krónikusan beteg gyerekeken segítenek futásukkal. Az Alapítvány ezzel a fotósorozattal ismeri el teljesítményüket, és mond köszönetet rajtuk keresztül az összes jótékony sportolónak, akik igazi példaképei lehetnek egy beteg gyermeknek is.
A fotók itt érhetők el: https://batortabor-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/zs_del_batortabor_hu/EhdMxAybMzNFoWSO12lB_N4BV4QUj0cMTE9zMbFMsbwqUg?e=rbfGxN

     Kiadó: Bátor Tábor Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.