OS Országos Sajtószolgálat
2019. november 17. vasárnap
Ismertető


2018. október 11., csütörtök 14:09

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2018. október 11., csütörtök (OS) - A Kereszténydemokrata Néppárt üdvözli a kormány azon döntését, amely az ápolási díj megemeléséről szól, és elsősorban a tartósan otthoni ápolásra szoruló gyermekek családjának jelent majd segítséget.

    Az ápolási díj növelését már régóta várták az érintettek, a gazdaság helyzete most tette lehetővé, hogy ez megvalósulhasson. Fontos kiemelni ugyanakkor, hogy 2010 és 2018 között 63 százalékkal nőtt a legsúlyosabb állapotú hozzátartozót gondozók ellátása.
A tervek szerint több lépcsőben még további emelésre is számítani lehet.
A KDNP folytatja a megkezdett tárgyalásokat a szaktárcákkal annak érdekében, hogy a nehézségekkel küzdő családok minél több segítséget kapjanak, nemcsak anyagi, hanem intézményi ellátás formájában is.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.