OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. október 12., péntek 09:51

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 12., péntek (OS) - Megvalósult a BZSH Scheiber Sándor Gimnázum, Általános Iskola és kollégium épültének energetikai korszerűsítése. A KEHOP- 5.2.3 kódszámú pályázati felhívás keretében a Budapesti Zsidó Hitközség 120,00 millió Ft európai uniós vissza nem térítendő támogatásban részesült "A BZSH Scheiber Sándor Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium épületének energetikai korszerűsítése II. (Révay utca)" című energetikai projekt megvalósítása céljából.

    A projekt további elemét képezte a nyílászárók korszerűsítése. Az épület helyi védettségi előírásait szem előtt tartva a külső ablakszárnyak felújítása valósult meg, a belső szárnyak pedig 2-rétegű hőszigetelő üvegezésű szerkezetre kerültek cserélésre. A padlásfödém, lapostető valamint az udvarra néző külső falak utólagos hőszigetelése is hozzájárult az épület egészének energetikai korszerűsítéséhez, valamint nem utolsó sorban az épületen belüli hőérzet javulásához.

A fejlesztés eredményeként jelentősen csökkent 100%-os kihasználtsággal funkcionáló épületünk energiaigénye, annak közüzemi költségei. A Széchenyi 2020 program keretében megvalósuló projekt elszámolható bruttó költsége összesen 120,00 millió Ft, mely teljes egészében vissza nem térítendő támogatásból került finanszírozásra. A projekttel kapcsolatban további információ kérhető a palyazat@bzsh.hu címen.

     Kiadó: Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.