OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. október 12., péntek 13:15

Az Állami Számvevőszék közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 12., péntek (OS) -

    Az ÁSZ 2016-tól folyamatosan ellenőrzi nem állami fenntartású humánszolgáltatók gazdálkodását és működését, az elmúlt években több tucat szervezet ellenőrzését végezte el. A témacsoport szerepel az ÁSZ 2018. II. félévi nyilvános ellenőrzési tervében is. Az Állami Számvevőszék utoljára 2006-ban ellenőrizte a hajléktalanokat ellátó intézményrendszert, ugyanakkor az ellátásban érintett szervezetek egyedi ellenőrzésére korábban még nem került sor. Az ellenőrzés alá vont szervezeteket az ÁSZ összetett kockázatelemzés alapján választja ki, semmilyen más – egyes sajtóhírekben valótlanul megjelent – körülményt nem vesz figyelembe.

Az ÁSZ az ellenőrzesek előrehaladásáról hírportálján (www.aszhirportal.hu) keresztül folyamatosan tájékoztatja a közvéleményt.
    
     Kiadó: Állami Számvevőszék

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.