OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. október 13., szombat 10:57

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 13., szombat (OS) - A Közös Agrárpolitika forrásait is a jelenlegi szinten kell megtartani a következő uniós költségvetési időszakban

    Nem lehet cél, hogy a harmadik országokból importált, esetleg nem fenntartható módon előállított, akár rosszabb minőségű élelmiszerek váltsák fel az Európai Unióban előállított magas minőségű termékeket – hangsúlyozta Feldman Zsolt.

A mezőgazdaságért felelős államtitkár emlékeztetett, hogy Magyarország megfelelő költségvetésű és gazdabarát uniós költségvetés elfogadásában érdekelt, és a kormány az elsők között jelezte, hogy ennek érdekében hajlandó a közös uniós költségvetéshez történő hozzájárulásának emelésére.

     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.