2024. április 18. csütörtök

2018. október 15., hétfő 17:15

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 15., hétfő (OS) - LMP: Online petíciót indítunk, hogy ne töröljék el az állami lakástakarék-pénztári támogatásokat -

A Fidesz elveszi az emberektől a lakástakarék-pénztári megtakarítások támogatását. Ezzel egymillió takarékoskodó magyar embert és társasházat fosztanak meg jelentős összegtől, amit saját otthonuk felújítására, vagy új otthon teremtésére fordíthattak volna. Az LMP online petíciót indít, hogy ne töröljék el az állami támogatást.

A Fidesz törvényjavaslata nem csak egyszerűen anyagi hátrányt okoz sokaknak, de az öngondoskodást, a takarékosságot gátolja. Szisztematikusan számolja fel a magyar fiatalok jövőjét a kormány: szétverte a közoktatást, fizetőssé tette a felsőoktatást, most pedig elveszi az egyetlen, mindenki számára valóban elérhető eszközt ahhoz, hogy lakáshoz jussanak. A családok évében a kormány megint a családokat támadja, mert a lakástakarék ma egy tervezhető, valódi segítséget nyújtó eszköz: nem kockázatos devizahitel, nem csak a felső-középosztály számára elérhető CSOK.

Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)