OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. október 15., hétfő 17:15

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. október 15., hétfő (OS) - LMP: Online petíciót indítunk, hogy ne töröljék el az állami lakástakarék-pénztári támogatásokat -

    A Fidesz elveszi az emberektől a lakástakarék-pénztári megtakarítások támogatását. Ezzel egymillió takarékoskodó magyar embert és társasházat fosztanak meg jelentős összegtől, amit saját otthonuk felújítására, vagy új otthon teremtésére fordíthattak volna. Az LMP online petíciót indít, hogy ne töröljék el az állami támogatást.

A Fidesz törvényjavaslata nem csak egyszerűen anyagi hátrányt okoz sokaknak, de az öngondoskodást, a takarékosságot gátolja. Szisztematikusan számolja fel a magyar fiatalok jövőjét a kormány: szétverte a közoktatást, fizetőssé tette a felsőoktatást, most pedig elveszi az egyetlen, mindenki számára valóban elérhető eszközt ahhoz, hogy lakáshoz jussanak. A családok évében a kormány megint a családokat támadja, mert a lakástakarék ma egy tervezhető, valódi segítséget nyújtó eszköz: nem kockázatos devizahitel, nem csak a felső-középosztály számára elérhető CSOK.


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.