OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2018. október 16., kedd 16:13

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. október 16., kedd (OS) - A baloldal mindig a külföldi üzleti érdekeket védi – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP), Gréczy Zsolt (DK) és az LMP nyilatkozatára

    Gyurcsány és a szocialisták mindig akkor szólalnak meg, amikor egy külföldi bankot vagy multinacionális céget érdeksérelem ér. Ez történik most is: a német Fundamenta érdekei sérülnek, a külföldiek extraprofitja csökken, Gyurcsányék és az MSZP azonnal színre lépnek.
A lakástakarék az utóbbi években sajnos csak nevében szólt lakásról, miközben a lakástámogatások háromnegyedét erre a célra fordította a kormány, lakás ebből alig épült. A cégek ennek ellenére 60 milliárd forint extraprofitot tettek zsebre, tehát még az állami támogatás egy részét is profitként zsebelhették be. A mi célunk az, hogy a lakáskasszák extraprofitja helyett minden támogatást a családok otthonteremtésére és a csok-ra fordítsunk. A csok-ból öt év alatt több lakás épült, mint a lakástakarékokból tíz év alatt. A Nemzeti Otthonteremtő Közösségek pedig eleve lakásépítésre jöttek létre, amíg lakásokat építenek, támogatásuk indokolt.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.