OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. október 16., kedd 16:40

A Nézőpontváltó Egyesület közleménye
    Budapest, 2018. október 16., kedd (OS) - Hazánkban a menopauzát, változókort ezentúl minden év november 8-án Magyar MeNŐpauza Nap-ként ünnepeljük. Bár sokak ezen szerint nincs mit ünnepelni, a Nézőpontváltó Egyesület mégis közbeszéd tárgyává teszi, és trendin átfogalmazza MeNŐpauzára a testi, lelki és szellemi problémákat okozó életszakaszt.

    A menopausa összetett görög szó, meno havit, pausa szünetet, megszűntet jelent. Ez azonban nem jelenti azt, hogy egy 40+os asszony megszűnik nőnek lenni! Ha időben elkezd odafigyelni a teste jelzéseire és megpróbál a lehetőségeihez képest egészségesen élni: teljes értékűen étkezni, rendszeresen sportolni, szeretetteli párkapcsolatra törekedve élni, megragadva a pillanatot a jelenben él, megannyi örömteli nőiségben, viruló nőiességgel teli év vár még rá az utolsó havi vérzése után is. Amikor már nem a holdfázis szabja meg az élet dolgait, nem kell számolgatni a napokat, gyógyszert szedni, óvszerről, tamponról gondoskodni, hanem bármikor felszabadultan vetheti bele magát a napsütötte tó vizébe, vagy szeretkezhet a párjával az év akár mind a 365 napján.  
Az egyesület kiemelt szinten kezeli a "nemlétező" férfi klimax feltárását is, amely szintén sok testi tünettel és pszichés zavarral járhat, de kellő odafigyeléssel, az élet újratervezésével új szintre emelhető a férfiasság, a nők legnagyobb boldogságára.
Novemberben jelenik meg az egyesület Pauza-trilógiájának befejező része, amely hamar sikersorozattá vált: MeNŐpauza nőregény, MAN>pauza pasisztori és MűNŐpauza duplanő regény.

     Kiadó: Nézőpontváltó Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.