2024. április 23. kedd

2018. október 17., szerda 14:54

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. október 17., szerda (OS) - A JA Europe és az Arconic Alapítvány folytatja a STEM készségekre és a vállalkozói kompetenciára irányuló együttműködését. A második éve zajló "Találd fel a jövőt!" elnevezésű program célja, hogy megismertesse a diákokkal a feldolgozóipar alapanyag innovációjához kapcsolódó kihívásokat.

A JA Europe és az Arconic Alapítvány pontosan egy évvel ezelőtt indította útjára a "Találd fel a jövőt!" programját annak érdekében, hogy már az osztálytermekbe elhozza az innovációt és ösztönözze a diákokat a STEM készségekkel kapcsolatos karrier választására. A két éves program célja, hogy több mint 600, 15-19 éves fiatalt érjen el Magyarországon, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban. A kezdeményezés ötvözi a STEM készségek (természettudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika) és a vállalkozói ismeretekre irányuló oktatást tanórán történő előadások, vállalat látogatások, valamint helyi és nemzetközi szinten megvalósuló innovációs táborok segítségével.

A programról bővebben, itt olvashatnak: http://ejam.hu/sajtokozlemenyek/a-ja-europe-es-az-arconic-alapitvany-folytatja-az-egyuttmukodeset/

Kiadó: Junior Achievement Magyarország