OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. október 17., szerda 14:54

A Junior Achievement Magyarország közleménye
    Budapest, 2018. október 17., szerda (OS) - A JA Europe és az Arconic Alapítvány folytatja a STEM készségekre és a vállalkozói kompetenciára irányuló együttműködését. A második éve zajló "Találd fel a jövőt!" elnevezésű program célja, hogy megismertesse a diákokkal a feldolgozóipar alapanyag innovációjához kapcsolódó kihívásokat.

    A JA Europe és az Arconic Alapítvány pontosan egy évvel ezelőtt indította útjára a "Találd fel a jövőt!" programját annak érdekében, hogy már az osztálytermekbe elhozza az innovációt és ösztönözze a diákokat a STEM készségekkel kapcsolatos karrier választására. A két éves program célja, hogy több mint 600, 15-19 éves fiatalt érjen el Magyarországon, Franciaországban, Németországban és az Egyesült Királyságban. A kezdeményezés ötvözi a STEM készségek (természettudomány, technológia, mérnöki tudományok és matematika) és a vállalkozói ismeretekre irányuló oktatást tanórán történő előadások, vállalat látogatások, valamint helyi és nemzetközi szinten megvalósuló innovációs táborok segítségével.

A programról bővebben, itt olvashatnak: http://ejam.hu/sajtokozlemenyek/a-ja-europe-es-az-arconic-alapitvany-folytatja-az-egyuttmukodeset/

     Kiadó: Junior Achievement Magyarország

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.