OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. október 24., szerda 16:24

Az LMP parlamenti frakciója közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 24., szerda (OS) - Tegyen rendet a kormány a Honvédelmi Minisztériumban! -

    Múlt csütörtök óta várom Németh Szilárd és a Fidesz válaszát, hogy miért nem akarnak fellépni azokban a valóban nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügyekben, amelyek csak az elmúlt kétévnyi kormányzásuk alatt kerültek napvilágra. Így például miért nem akarják feltárni, mely fideszes politikusok és kormánytagok támogatásával és miért lehetett évekig a moszkvai magyar nagykövetség diplomatája az a Kiss Szilárd, aki kétszer is megbukott a nemzetbiztonsági ellenőrzésen, hogyan szervezhette ez az ember az orosz titkosszolgálatok által kontrollált moszkvai vízumközpontot, és megvannak-e a felelősei annak, hogy tömegével buktak le külföldön orosz állampolgárok a Moszkvában kiadott magyar vízumokkal.

Vagy válaszolhatnának arra, hogyan engedték be a nemzetközi körözés ellenére Ghaith Pharaon egykori milliárdost és körözött bűnözőt, aki azért jött Magyarországra, hogy találkozhasson Orbán Viktorral, majd üzleteljen a miniszterelnök családjával. De beszélhetnénk a Pharaonnak magyarországi lakást biztosító, regényes múltú és jelenű jordán tiszteletbeli konzulról, Zaid Naffáról, aki bár megbukott a TEK terrorszempontú átvilágításán, ma is minden fontos állami rendezvényen ott ül az első sorban, és boltolhat a NER kisebb-nagyobb szereplőivel.
     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.