OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető


2018. október 25., csütörtök 13:49

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. október 25., csütörtök (OS) - DK: Reagálás a CSOK bővítésére - A Fidesz a takarékoskodás támogatása helyett eladósítaná a családokat

    Azok után, hogy a Fidesz a megszorító Orbán-csomag részeként eltörölte a lakástakarékok állami támogatását, most bejelentették, hogy a CSOK keretében 10 helyett már 15 millió forint hitelt lehet felvenni.

A Demokratikus Koalíció szerint a helyzet a napnál is világosabb: a Fidesz a takarékoskodás támogatása helyett eladósítaná a magyar családokat. Mindemellett a CSOK-kal sem a fiatalok, sem az egygyermekesek, sem a társasházak nem tudnak élni, de a Fidesz-közeli bankoknak nyilván így is megéri.

Rónai Sándor
szóvivő
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.