OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. október 25., csütörtök 17:49

Az LMP parlamenti frakciójának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. október 25., csütörtök (OS) - EREDMÉNYT ÉRTÜNK EL! - A bizottság elfogadta a rendőrök és katonák túlóráinak további kifizetéséről szóló javaslatunkat -

    A rendvédelmi szervek állománya hatalmas, több ezer fős létszámhiánnyal küzd. A Magyar Honvédség létszámhiánya pedig eléri a 8000 főt. Emellett hatalmas a fluktuáció is, a legtöbben, akik belépnek a rendvédelmi szervek állományába, mindössze pár hónap után elhagyják azt. A helyzet gyors kezelésére nyújtottuk be a rendőrök és katonák túlóráinak kifizetéséről szóló törvénymódosításunkat, melyet a bizottság közös javaslatként elfogadott. Ha van egy minimális felelősségérzete a kormánypártiaknak, akkor az ország biztonsága érdekében megszavazzák a Honvédelmi és rendészeti bizottság közös indítványát.

Demeter Márta,
a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke

     Kiadó: LMP parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.