OS Országos Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 8., csütörtök 14:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Puzsér Róbert felszólalása csak olaj a tűzre a CEU ügyében - Videó

    Puzsér azt állítja, a kormány átlépett egy határt, én viszont úgy látom, az LMP főpolgármester-jelöltjével teszi mindezt a Fidesz. Aki szerint veszélyes a CEU, és tévedés, ami az intézményben történik, annak semmi keresnivalója sincs a főváros élén. Budapesten többségében vannak a szabad, demokratikus és liberális választók, akik támogatják a CEU-t és az abban folyó oktatást is. Arra kérem Ungár Péter jelöltjét, ne öntsön több olajat a tűzre! Ha nem tudja tisztességesen megvédeni a CEU-t, legközelebb inkább hallgasson! Mert a CEU elüldözésére semmiféle mentség nincs, ahogy arra sem, amit az Orbán-kormány az elmúlt nyolc évben művelt.

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt


Sermer Ádám az alábbi videóban üzent Puzsér Róbertnek:

https://www.facebook.com/sermeradam/videos/760904520919383/
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.