2018. november 13. kedd

2018. november 8., csütörtök 14:13

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Sermer Ádám: Puzsér Róbert felszólalása csak olaj a tűzre a CEU ügyében - Videó

Puzsér azt állítja, a kormány átlépett egy határt, én viszont úgy látom, az LMP főpolgármester-jelöltjével teszi mindezt a Fidesz. Aki szerint veszélyes a CEU, és tévedés, ami az intézményben történik, annak semmi keresnivalója sincs a főváros élén. Budapesten többségében vannak a szabad, demokratikus és liberális választók, akik támogatják a CEU-t és az abban folyó oktatást is. Arra kérem Ungár Péter jelöltjét, ne öntsön több olajat a tűzre! Ha nem tudja tisztességesen megvédeni a CEU-t, legközelebb inkább hallgasson! Mert a CEU elüldözésére semmiféle mentség nincs, ahogy arra sem, amit az Orbán-kormány az elmúlt nyolc évben művelt.

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt

Sermer Ádám az alábbi videóban üzent Puzsér Róbertnek:

Kiadó: Magyar Liberális Párt