OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. november 8., csütörtök 15:37

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. november 8., csütörtök (OS) - Gyurcsányék az egekbe emelték a vállalkozások és a munkavállalók adóit is – Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

    Azok a Gyurcsányék beszélnek, akik kormányzásuk alatt egekbe emelték a vállalkozások és a munkavállalók adóit is, ezzel tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget és alacsonyan tartották a béreket.
A Fidesz Európa legalacsonyabb társasági adóját biztosítja a vállalkozásoknak, sorra csökkenti a kisvállalkozások adóit, ennek köszönhetően dinamikusan emelkednek a bérek, 2010 óta 67%-kal magasabb a nettó átlagkereset, és a béremelkedés folytatódni fog. Az a célunk, hogy a magyar munkavállalók a munkájukért tisztességes bért kapjanak és inkább a bérük emelkedjen, bérben, és ne utalványokban kapják juttatásaikat.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.