OS Országos Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 9., péntek 12:54

Az MSZP Országos Központjának közleménye
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OS) - Tény: az elnyomó hatalom először megalázta, majd törvényellenesen elvette a rokkantnyugdíjakat

    A mai napon bebizonyosodott, amit már régóta mondtunk, hogy az elnyomó hatalom aljas eszközökkel vette el a rászorulóktól az állami ellátásukat azért, hogy több pénzre tegyen szert és kozmetikázza a statisztikákat.

Most miután az Alkotmánybíróság kimondta, hogy a kormány jogellenesen vette el rengeteg embertől a rokkantnyugdíját, két dolgot várunk el az állampárttól. Először is álljanak ki és kérjenek bocsánatot azoktól, akiket megaláztak, és akiknek az életét 2012 óta csak megnehezítették. Másodszor pedig, hogy minél előbb jelentsék be, hogy mikor kezdik el az elnyomó kormányuk által megalázottak és megkárosítottak kárpótlását.

MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke


     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.