OS Országos Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 9., péntek 13:01

Az Agrárminisztérium közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OS) - A nemzet jövője az iskolákban dől el

        A miniszter szerint a magyar mezőgazdaság három pilléren nyugszik: az első a magyar emberek elkötelezettsége, szorgalma, tehetsége és munkabírása, második a föld, és végül, de nem utolsó sorban, a víz. Hazánk nemzetstratégiai célja nem változott, továbbra is azt szeretnénk elérni, hogy a Közép-Európába silányabb minőségben érkező dömpingáruk helyett mi, magyarok hosszú távon legyünk képesek jó minőségű magyar élelmiszert előállítani- emlékeztetett a tárcavezető.
     A miniszter kiemelte, a versenyképesség javítása érdekében hazánk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fiatal és megfelelő szakmai felkészültséggel rendelkező termelők fejleszteni tudják a vállalkozásaikat. Ezt a célt pedig a magas szakmai színvonalú felsőoktatási intézményeink nélkül nem tudjuk elérni - hangsúlyozta Nagy István.

     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.