OS Országos Sajtószolgálat
2019. április 26. péntek
Ismertető


2018. november 9., péntek 15:26

Az Agrárminisztérium közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OS) - A biológiai sokféleség megőrzendő érték

    A döntéshozók felelősségének nevezte Farkas Sándor, hogy a gazdálkodók számára továbbadják a GMO-mentes termeléssel kapcsolatos tudást, tapasztalatokat, valamint azt, hogy megfelelően tájékoztassák a fogyasztókat: a mezőgazdaság képes biztonságos beltartalmú, a legtisztább körülmények közötti termelésre.

Farkas Sándor  a konferencia keretében Elizabeth Köstinger osztrák társminiszterrel és Alexandru Potor román mezőgazdasági és vidékfejlesztési államtitkárral is találkozott. A háromoldalú megbeszélésen a felek a Közös Agrárpolitika (KAP) reformjával kapcsolatos nemzeti álláspontjaikat ismertették, és egyeztettek az organikus mezőgazdasági termeléssel kapcsolatosan a térségbeli országok hatékonyabb képviseletéről.

     Kiadó: Agrárminisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.