OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető


2018. november 10., szombat 13:07

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. november 10., szombat (OS) - DK: Bűnpártolás miatt jelentjük fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben

    Sajtóinformációk szerint a rendőrség "minden részletre kiterjedő" nyomozása olyannyira nem terjedt ki minden részletre, hogy be sem kérték a miniszterelnök vejének siófoki és hódmezővásárhelyi pályázatainak adatait. A hódmezővásárhelyi pályázat márpedig az EU csalás elleni hivatala szerint nagyon fontos állomás, ugyanis ezzel teremtettek referenciát a semmiből jövő cégnek, ezen a pályázaton pedig a hódmezővásárhelyi önkormányzat kizárta az Elios mellett induló mindkét konkurens céget.

A Demokratikus Koalíció bűnpártolás miatt jelenti fel az ügyészséget és a rendőrséget az Elios-ügyben. Mi, európai magyarok nem fogjuk hagyni, hogy a Fidesz által megszállt ügyészség és rendőrség "nyomozás hiányában szüntesse meg a bűncselekményt". A bűnszervezetben elkövetett költségvetési csalás elévülése 20 év, ennek leteltéig a bűnpártolók sem alhatnak nyugodtan. 20 év sok idő. Mi itt leszünk, és végig fogjuk nézni, ahogy a korrupt bűnözők és kimosdatóik is megkapják méltó büntetésüket.

DK Sajtóiroda

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.