OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. november 21., szerda 13:15

A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 21., szerda (OS) - 30 éves fennállását ünnepli A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány

        A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány 30. születésnapi évzáró rendezvénye 2018. novemberében kerül megrendezésre Budapesten.
     A jubileum keretében kicsik és nagyok közösen ünneplik meg az elmúlt tartalmas 30 évet. Az esemény nyitó előadása Barabás Lőrinc trombitaművész és Ughy Veronika tenorkürtös közös fellépése lesz. Az erős szimbolikával bíró produkció apropója, hogy Barabás Lőrinc és családja aktív tagja volt az alapítványnak gyermekként. A 30. évforduló alkalmából Veronikával, az alapítvány egyik mostani tehetséges gyermekével együtt örvendezteti meg a közönséget, ezzel is mutatva mindazt a csodát, melyet az alapítvány nyújt és nyújtott a családoknak.
     A produkció után a gyerekeknek Mikulás show-val szeretnénk kedveskedni, melyet szintén az alapítvány egyik korábbi tagja koordinál. A programot közös társasozás, játék zárja.

     Kiadó: A Végtaghiányos Gyermekekért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.