OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. november 21., szerda 13:45

A Magyar Adományozói Fórum közleménye
    Budapest, 2018. november 21., szerda (OS) - Az Invitech Zrt. 2018-ban kilencedik alkalommal, megújult formában hirdeti meg az InnoMax pályázatot – a Magyar Adományozói Fórum (MAF) közreműködésével. A vállalat ezúttal 4 fókuszterület mentén várja az innovatív infokommunikációs vagy információtechnológiai megoldásokat felhasználó projektötleteket, melyek társadalmi, közösségi és/vagy ökológiai célt szolgálnak, társadalmilag és/vagy környezetileg hasznosak.

        Az Invitech fontosnak tartja, hogy segítséget nyújtson azoknak a civil és nonprofit szervezeteknek, amelyek saját, információtechnológiai eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaikhoz keresnek támogatót az alábbi témakörökben: fenntarthatóság; oktatás, köznevelés; egészségügy; és felzárkóztatás, esélyegyenlőség.
     Magyarországon 5 pályázat kerül támogatásra, melyek között a támogatási keret egyenlő arányban kerül megosztásra. A projektek támogatására rendelkezésre álló keret: 2 500 000 Ft, azaz az egy projekttel elnyerhető összeg 500 000 Ft.
     A MAF 2016 óta támogatja az Invitechet az Innomax díj pályázati menedzselése kapcsán. Stratégiai partnerként, a program előkészítési fázisától, a lebonyolításon és a civil szervezetekkel történő kapcsolattartáson, elszámolások véglegesítésén át egészen a megvalósított projekt hatásának méréséig követi nyomon a folyamatot. Egyedülálló és hiánypótló szerepet tölt be e tevékenységével a nagyvállalati szektor felé.
     Pályázatot 2019. január 11-ig (12:00) az Invitech Innomax honlapján lehet benyújtani.


     Kiadó: Magyar Adományozói Fórum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.