OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. november 22., csütörtök 20:04

A Magyar Gumiabroncs Szövetség közleménye
    Budapest, 2018. november 22., csütörtök (OS) - Hunyadi Szabolcs váltotta a hazai gumiabroncs-gyártók szakmai szövetségének (HTA) elnöki székében Bakonyi Tamást, aki továbbra is az elnökség tagja maradt. Az új elnök, elődeihez hasonlóan továbbra is fontosnak tartja a hét hazai gumiabroncs-gyártó céget tömörítő szakmai érdekvédelmi szövetség tudásmegosztó szerepét a gumiabronccsal és a biztonságos közlekedéssel kapcsolatban.

    Hunyadi Szabolcs 44 éves, nős, két gyermek édesapja. A Magyar Testnevelési Egyetemen szerzett tanári diplomát 1996-ban, ezt követően a BGF (ma BGE) Külkereskedelmi Főiskolai Karán folytatta tanulmányait és 2011-ben végzett nemzetközi marketing szakos közgazdászként. Idén húsz éve, 1998-ban csatlakozott a Bridgestone szervezetéhez, ahol kezdetektől az értékesítési csapatban töltött be különböző pozíciókat. 2007 óta a magyar értékesítési csapat vezetője, míg 2017 elejétől a csehországi és szlovákiai értékesítés is az irányítása alá tartozik. Hunyadi Szabolcs anyanyelvén kívül angolul és németül beszél. A HTA elnökségi tagja 2016-tól. A Szövetség legfontosabb feladatának a biztonságos közlekedés elősegítését tekinti. "Kívánatos cél a szezonális gumiabroncs (téli-nyári) használat kiterjesztése, illetve az ehhez szükséges hazai jogi szabályozás előkészítése, valamint a 4 évszakos gumiabroncsokkal kapcsolatos tájékoztatás bővítése. Feladatot ad az egységes téli gumiabroncs szimbólum (3 hegycsúcs hópihével) európai bevezetése is, amelyet a Szövetség teljes eszköztárával támogatni kíván.
    
     Kiadó: Magyar Gumiabroncs Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.