2024. április 19. péntek

2018. november 23., péntek 14:16

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. november 23., péntek (OS) - Tarlós védje meg Budapest színes kulturális életét!

Jellemzően a Fidesz-közeli vállalkozások élnek vissza a törvényekkel, mert megtehetik. Az olyan vállalkozásokkal szemben, amelyek visszaélnek az előadóművészeti tao lehetőségével, hatékonyan és a törvény teljes szigorával kell fellépni.  De nem a tisztességesen működő társulatokat kell a csalók miatt büntetni. Felszólítjuk Tarlós Istvánt, hogy álljon ki Budapestért, a budapesti kultúráért, és szerezze vissza a budapesti színházak, színtársulatok pénzét!

Horváth Csaba
a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s képviselői nevében