OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. november 27., kedd 13:52

A Fidesz-frakció közleménye
    Budapest, 2018. november 27., kedd (OS) - A szocialisták mindig csak elvettek a gyermekes családoktól – Reagálás Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) nyilatkozatára

    A szocialistákat valójában soha nem érdekelte a gyermekes családok boldogulása, mindig csak elvettek a gyermekes családoktól. Kormányzásuk alatt meg akarták adóztatni a családi pótlékot, elvették a családoktól a gyerekek után járó adókedvezményt, eltörölték az otthonteremtési támogatásokat, devizahitel-csapdába lökték a magyar családokat. A szocialisták az elmúlt években sem szavazták meg a gyermekeseknek szóló támogatásokat és most is az volt nekik az első, hogy látványosan összetépték a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet, amelynek célja, hogy megalapozzuk a gyermekes családokat szolgáló további lépéseket. A Fidesz-kormány kétszeresére emelte a gyermekes családok támogatását, bevezette és folyamatosan bővíti a családi adókedvezményt. Visszaadtuk az édesanyáknak a hároméves gyest, bevezettük a gyed-extrát és a családi otthonteremtési kedvezményt. Ma több mint egymillió gyermek kap ingyenes tankönyvet és félmillió gyermek vesz részt ingyenes étkeztetésben, emellett folytatni fogjuk a gyermekes családokat támogató intézkedéseket.

     Kiadó: Fidesz-frakció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.