OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2018. november 28., szerda 12:29

A Honvédelmi Minisztérium közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - Újabb javaslatok Magyarország biztonsága érdekében - Hétpárti egyeztetést kezdeményezett a honvédelmi tárca. Magyarország és a magyar emberek biztonsága kiemelt jelentőséggel bír, ezért a honvédelmi miniszter csütörtökre egyeztetésre hívta a parlamenti frakciók vezetőit, hogy a honvédséget érintő törvények legfontosabb változásairól tájékoztatást nyújtson. A kormány által az Országgyűlés elé terjesztett újabb javaslatok Magyarország biztonságát erősítik.

    A tárca fontosnak tartja, hogy a honvédelem ügyében megvalósuljon egyfajta nemzeti együttgondolkodás és együttműködés politikai téren is, mert az ország biztonsága pártpolitikán felül álló nemzeti ügyünk.  Ezért arra kérjük az ellenzéki pártokat, hogy támogassák a Magyarország védelmét szolgáló honvédelmi törvénycsomagot, amely több törvény módosítását tartalmazza.
     Kiadó: Honvédelmi Minisztérium

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.