OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2018. november 28., szerda 15:38

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. november 28., szerda (OS) - Megsemmisítő lebukás a Gruevszki-botrányban - Macedóniából is Orbánék szöktették ki az elítélt bűnözőt

    A német közszolgálati televízió derítette ki, hogy Macedóniából is magyar diplomaták csempészték ki a börtönre ítélt volt miniszterelnököt, Nikola Gruevszkit, mielőtt a balkáni útvonalon csempészték volna Magyarországra. Gulyás Gergely két hete még szó szerint azt hazudta a magyarok szemébe, hogy “a Magyar Államnak semmilyen közreműködése nem volt abban, semmilyen segítséget nem nyújtott, hogy Gruevszki elhagyta Macedónia területét". Pontosan ennyit ér egy fideszes miniszter szava. Semmit.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormány világméretű szégyent hozott Magyarországra, veszélybe sodorta a magyarokat és beleavatkozott Macedónia belügyeibe, amikor Macedóniából Magyarországra csempészett egy börtön elől menekülő köztörvényes bűnözőt. Nincs olyan tagja az EU-nak, ahol egy ilyen gyalázatos botrány után ne mondana le a teljes kormány és írnának ki új választást. Mi, európai magyarok nem fogunk beletörődni, hogy Orbán bukott politikusok, bűnözők és terroristák gyűjtőhelyévé tegye a hazánkat. Azért dolgozunk, hogy egy nap Orbánnak is csak két választása legyen: menekülés vagy börtön.

Vadai Ágnes
országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti biztottság alelnöke
DK
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.