2018. december 18. kedd

2018. november 29., csütörtök 14:30

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. november 29., csütörtök (OS) - Sermer Ádám főpolgármester-jelölt orvosi beutalót adott át Tarlós Istvánnak

Sermer Ádám főpolgármester-jelölt a Szent Margit Kórház új Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályának átadásán kivizsgálásra küldte Tarlós Istvánt annak érdekében, hogy a főpolgármester jobban megismerhesse Budapesti egészségügyi rendszerét, és személyesen győzödhessen meg az ott uralkodó áldatlan állapotokról. Sermer Ádám szeretné, ha a főpolgármester nem csak akkor járna a fővárosi kórházakban, ha felavatnak egy felújított épületrészt vagy kórtermet, ami sajnos ritkán fordul elő Budapesten, hanem akkor is, ha válságos helyzet alakul ki egy intézményben a forráshiány és a nemtörődömség miatt. A főpolgármester-jelölt azokba a kórházakba adott orvosi beutalót Tarlós Istvánnak, ahol csak az elmúlt néhány hónapban kétségbeejtő hírek láttak napvilágot:
-A Honvéd Kórház Újszülött Centrumába, ahonnan fél év alatt hét szakorvos távozott, a sürgősségi osztály vezetője pedig lemondott a megbecsültség hiánya és az alacsony fizetés miatt
-A Központi Baleseti Ambulanciára és a Heim Pál Kórházba, ahol nincs pénz rovarirtásra, ezért a kórházi ágyak tele vannak ágyi poloskával,
- A János Kórházba, ahol szintén forráshiány miatt több mint három hónapja várnak egy zuhanyzó felújítására, és ahol automatából lehet csak WC-papírhoz jutni.

Kiadó: Magyar Liberális Párt