OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2018. december 3., hétfő 13:16

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 3., hétfő (OS) - Varázsoljunk karácsonyt a tanyavilágba is! - A Liberálisok adománygyűjtő akciója

        Az ünnepek közeledtével a várakozás öröme költözik be a legtöbbünk szívébe. Sajnos azonban számos család él olyan rettenetesen nehéz anyagi körülmények között Magyarországon, hogy még az egyszerű hétköznapok, a mindennapi kenyér előteremtése is súlyos gondokat jelent számukra. Különösen igaz ez a magyarországi tanyán élők jelentős részére, hiszen közülük rengeteg család él rossz infrastrukturális körülmények közepette, mélyszegénységben, magukra hagyatottan.
     Mi, Liberálisok, akik alapértékeinknek tekintjük a társadalmi szolidaritás és az állampolgári egyenlőség eszméit, különösen fontosnak tartjuk a több mint háromszázezer főnyi tanyán élő polgártársunk érdekeinek képviseletét, és törekszünk esélyegyenlőségük megteremtésére.
     Karácsony közeledtével ezért a Magyar Liberális Párt nem csak a hajléktalanok, de a tanyán élő szegény családok részére is adománygyűjtő akciót hirdet, amelynek keretében fel kívánjuk hívni a társadalom figyelmét a tanyasiak nehéz helyzetére, és szeretnénk a karácsony fényeit és az ünnep csodáját elvinni oda, ahol most a fénytelenség, a reménytelenség, a szomorúság és a szegénység honol: a magyar tanyavilágba.


     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.