OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2018. december 5., szerda 11:58

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Magyarország erősödik, amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának – reagálás a GDP adatokra

    A legfrissebb gazdasági növekedési adatok is megerősítik, Magyarország erősödik, amióta hátat fordítottunk a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának. Gyurcsány és a szocialisták soha nem a magyar gazdasági érdekeket szolgálták, egekbe emelték a magyar vállalkozások és a munkavállalók adóit, ezzel tönkretették a gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget és alacsonyan tartották a béreket is.

A Fidesz-KDNP szakított a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájával, és a nemzeti érdekeket érvényesíti a gazdaságpolitikában is. Megszorítások helyett az adócsökkentések politikáját választottuk, és amióta csökkenek az adók, nő a gazdaság, nőnek a bérek, Magyarország egyre vonzóbb befektetési célpont. A magyar gazdasági növekedés minden várakozást meghalad, és már elérte az 5,2%-ot is. 2010 óta a magyar gazdaság teljesítménye több, mint 20 %-kal bővült. 2020-ig – tartva a kormányzat stabilan 4% feletti növekedési céljait – a kormányváltás évéhez képest mintegy harmadával bővülhet a magyar gazdaság teljesítménye, ez teret ad a bérek és az életszínvonal további növekedéséhez.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.