OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 12:56

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Sermer Ádám feljelentést tesz az e-jegybotrány miatt

    Sermer Ádám hűtlen kezelés, csalás és költségvetési csalás gyanújával feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen az e-jegyrendszerrel kapcsolatos visszásságok miatt. A főpolgármester-jelölt szerint felmerül a törvénysértés gyanúja, miután a főváros eddig közel 12 milliárd forintot elköltött úgy, hogy annak semmi kézzelfogható eredménye sincs. További veszteségként számolhatjuk el a szerződésbontás után várható pereskedés költségét és elmaradt hasznot, amit az e-jegyrendszer bevezetése hozott volna, ha időben sikerül a beruházás végére érni. A RIGÓ átadását eredetileg 2017-re ígérte meg Tarlós István még a 2014-es önkormányzati választás kampányában. Azonban ma már az is kétséges, hogy 2020-ra elkészül-e az egyetlen jelentős beruházás, ami a fideszes főpolgármester ígérete volt. Sermer Ádám szerint a jogi eljáráson és a BKK vezetőjének kirúgásán túl Tarlós Istvánnak végre vállalnia kell a politikai felelősséget a több éves csúszás és az elherdált milliárdok miatt.

Sermer Ádám feljelentésről szóló sajtótájékoztatóját élőben közvetítettük a Facebookon:

https://www.facebook.com/magyarliberalisok/videos/494929651026153/

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.