OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 13:30

A Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület (TIKE) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - A múlt héten Isztambul két, egymással összefüggő nemzetközi konferenciának adott otthont a mediációval kapcsolatban. Az egyik konferencia témája a konfliktusok jelenlegi helyzete, illetve az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) tagjainak mediációs képességeinek felmérése volt.

        Gondolhatnánk, hogy ez is csak egy a sok konferencia közül, azonban az Isztambuli Mediációs Konferenciákról bebizonyosodott, hogy jelentősen hozzájárulnak a résztvevők álláspontjainak közelítéséhez és mérvadóak a mediációs tevékenységek és a konfliktusok békés rendezése érdekében tett erőfeszítések számára. Törökország a konferencia házigazdájaként, és az egyetlen olyan országként, amely társelnöke a Mediáció Barátai Csoportoknak három megkülönböztetetten fontos szervezetben: az ENSZ-ben, az OIC-ben  és EBESZ-ben, képes ezen konferenciák eredményeit megosztani e nemzetközi szervezetekkel.

     Kiadó: Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület  (TIKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.