OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 13:31

A Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület (TIKE) közleménye (7. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - A múlt héten Isztambul két, egymással összefüggő nemzetközi konferenciának adott otthont a mediációval kapcsolatban. Az egyik konferencia témája a konfliktusok jelenlegi helyzete, illetve az Iszlám Együttműködési Szervezet (OIC) tagjainak mediációs képességeinek felmérése volt.

        Komolyan kell vennünk, hogy a legfontosabb hangsúlyt a megelőző diplomácia és a harcok békés rendezése kapja. Ez a felismerés táplálja és irányítja Törökországot –mint az ENSZ, az EBESZ és az OIC szervezetekben lévő Mediáció Barátai Csoportok társelnökét – , hogy erőfeszítéseit a mediáció területén fejtse ki, és a múlt héten Isztambulban ebben a szellemben adott otthont a mediációs képességeket fejlesztő képzési programnak, valamint a két mediációs konferenciának is.

     Kiadó: Törökország Integrációjáért Kulturális Egyesület  (TIKE)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.