OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 14:29

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - A NER-ben nincs helye az állatok védelmének!

    A Fideszt nem érdekli az állatok és az élővilág sorsa, sem országos, sem települési szinten. Szentgotthárd városának képviselő-testülete előtt volt a novemberi ülésen egy olyan, a Jobbik által benyújtott előterjesztés, ami helyi szinten állított volna fel rendelkezéseket az állatok védelmében. A kormánypárti és hozzájuk dörgölőző többség bagatellizálta és elutasította a javaslatokat, a problémák érdemi megoldása helyett egy munkacsoport felállítását szavazták meg, amelyik szakértői véleményeket kér majd be a témában.

Felmerülhet a kérdés: milyen szakértői vélemény lehet az, amelyik támogatja például vadállatok szerepeltetését cirkuszokban? Milyen szakértő adna ki olyan véleményt, amelyik azt állítaná, hogy a jelenlegi, szőnyegbombázás-szerű szúnyogirtás nem mérgezi környezetünket és az élővilágot és ennek nincs alternatívája? Lenne olyan szakértő, aki azt állítaná, hogy nincs szükség az oktatási intézményekben a felelős állattartásra való nevelésre? Ki merné jelenteni bármelyik szakértő, hogy nem kell örökbefogadó napokat tartani, ahol a helyi menhelyek gazdátlan állatai családokhoz kerülhetnek?

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.