OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 26. vasárnap
Ismertető


2018. december 5., szerda 14:32

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - DK: Hiába magyarázkodnak, Tarlósék többmilliárdos kárt okozott a budapestieknek

    Miután a Főváros legalább 10 milliárd forintot dobhatott ki az e-jegyrendszerre, amiről a héten mondta ki a BKK, hogy nem fog megvalósulni, Tarlós ma a beosztottjait küldte sajtótájékoztatóra magyarázkodni. A főpolgármester főbűnösként már ki sem mert állni a sajtó elé.

A Demokratikus Koalíció szerint Tarlós és bűntársai hiába magyarázkodnak, többmilliárdos kárt okoztak a budapestieknek. A pénz eltűnt, az e-jegyrendszer sehol: ez a Tarlós-féle városvezetés legnagyobb korrupciós botránya. A DK szerint egy európai országban egy ilyen főpolgármesternek már csak a tárgyalóteremben, megbilinccselt kézzel lenne lehetősége a magyarázkodásra. Budapest majd akkor lesz XXI. századi, modern európai világváros, amikor pontosan ez fog történni a Tarlós-félékkel.

Gy. Németh Erzsébet
fővárosi képviselő
DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.