OS Országos Sajtószolgálat
2019. május 27. hétfő
Ismertető


2018. december 5., szerda 15:10

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. december 5., szerda (OS) - Főpolgármester úr, ne legyen gyáva!" - Sermer Ádám nyílt levele Tarlós Istvánnak

    Tisztelt Főpolgármester úr!

Tisztelt Tarlós István úr!

Egy televíziós műsorban pár mondatban reagált a szimbolikus orvosi beutalóra, melyet néhány nappal ezelőtt átadtam Önnek. A beutalóra, és a mögötte rejlő felhívásra meglehetősen pontatlanul reagált, valamint olyan kijelentéseket tett, melyek meggyőződésem szerint szégyent hoznak a főpolgármesteri pozícióra, ezért fontosnak tartok néhány tényt tisztába tenni.

Egyszer sem állítottam, vagy hittem azt, hogy a főváros saját hatáskörben üzemeltetné, és finanszírozná a budapesti kórházakat. Azt viszont továbbra is pontosan tudom, hogy Budapest főpolgármesterének a budapesti polgárok érdekeit kellene képviselnie, és nem egyfajta illiberális helytartóként kizárólag az állampárt kegyeit keresni. Ennek megfelelően elvárható lenne, hogy Budapest főpolgármestere kiharcolja a főváros számára a szükséges feltételeket a mindenkori kormányzattól, amikor a budapesti polgárok egészsége és élete a tét. Miután azt "hősies" küzdelemben sikerült elérnie, hogy Ön dönthesse el, pontosan hány centiméter magas legyen a MOL újonnan épülő székháza, akkor hasonló elszántsággal például rávehetné az állampártot arra is, hogy ne hagyja még tovább pusztulni a budapesti egészségügyet.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.